cazare sinaia
SUNA ACUM NON STOP:
0722 664 561

E-MAIL:
rezervari@flora-alpina.ro
cazare sinaia
cazare munte
  Cazare  
  Oaspetii nostri  au la dispozitie:  
 

8 camere duble ( paturi matrimoniale sau paturi individuale ) si doua apartamente ( dormitor, living, grup sanitar si oficiu ) Fiecare camera / apartament dispune de TV LCD Sony, cablu TV ( minim 45 programe ), minibar, internet wireless, radio-ceas-desteptator, grup sanitar propriu, uscator de par si seif, reglarea temperaturii prin termostat. De asemenea, avem o camera VIP, care pe langa dotarile standard detine jacuzzi, DVD si combina muzicala cu CD.

Locatia dispune de un restaurant cu o capacitate de 60 locuri

Relaxarea dvs va fi asigurata atat de peisajele magnifice cat si de sala noastra de wellness (sauna / hidromasaj), darts/ biliard, loc de joaca pentru copii / interior si exterior, sala de conferinte foisor si gratar.

Restaurantul pensiunii are 60 locuri si este o gazna primitoare pentru organizarea evenimentelor speciale si de familie - NUNTI, BOTEZURI, MESE FESTIVE ce se desfasoara intr-un decor si o ambianta festiva. Atmosfera placuta, clipe de relaxare, muzica buna. La terasa va puteti documenta in aer iber cu incantare panorama a Muntiilor Bucegi si Baiului si cu privelistea partiilor Sorica si Cazacu. Meniu incepand de la 110 lei/persoana

La cerinta, putem oferi oaspetilor nostri mic dejun de toate tipurile (continental, la portie sau bufet suedez) Prin motto-ul nostru " Venind la noi Austria este mai aproape" garantam o sedere placuta si de neuitat oaspetilor nostri.

 
   
 
 
Tel./Fax:
40.244.326.600
 
Vodafone:
40.731.ALPINA
    40.722.664.561
    40.723.568.720
   
     
   
 
E-mail:
rezervari@flora-alpina.ro
     
 
 
 
  cazare munte  
Copyright © 2018 Flora Alpina. Toate drepturile rezervate.Web design creat de IRON MEDIA