Cazare Statiunea Azuga

Va oferim cazare in minunata statiune Azuga. Mai jos aveti listate principalele atractii turistice.

Cazare Azuga

Varful muntelui Sorica unde se afla gondola este singurul varf din toata zona montana care are o priveliste unica pentru ca de acolo se vad Busteniul, Babele si Sfinxul, Cota 1400, Cota 2000 si Brasovul cu cabana Postavaru din Poiana Brasov.

Statiunea Azuga

Sus in varful muntelui Sorica exista un punct unic de unde se vede in nord Poiana Brasov si cabana Postavaru si in partea sudica se vede Cota 2000 care se afla in Sinaia.

Vila cazare Azuga

Unul dintre cele mai spectaculoase privelisti din Azuga este sus la altitudinea de 1570m unde se ajunge cu gondola. Acolo se afla o linie orizontala cu Crucea. Atunci cand sunt nori si aburi crucea apare ca plutind pe acesti nori.

Cazare vila Azuga

Statiunea Azuga este singura de pe Valea Prahovei care nu se afla in lungul drumului National DN1 Bucuresti-Brasov precum si a caii ferate Bucuresti-Brasov. Asta inseamna ca atat poluarea generata de catre noxele masinilor cat si poluarea fonica sunt aici la un nivel foarte mic.

Azuga vila cazare

Apa din Azuga este cea mai buna din tara, motiv pentru care inca de pe vremuri (anii 1900) au fost construite aici fabricile de bere.

Cazare Azuga

Aici pe valea Azuga pe vremuri si Ceausescu si-a construit vila de cazare.